De geschiedenis van 3DLAC

3DLAC is ontstaan na het zoeken naar een oplossing binnen de gemeenschap CLONE WARS REPRAP SPAIN. Op dat moment was de Kapton-tape het enige product dat de eerste laag op het oppervlak van de 3D-printers bevestigde, maar de toepassing ervan was complex en was langer nodig. Onze inspanningen om te onderzoeken en te innoveren, brengen ons ertoe de eigenschappen van lak te onderzoeken, deze te testen en de oplossing te verkrijgen die is verbeterd tot het verkrijgen van geweldige resultaten. 3DLAC is een eenvoudig product dat is ontwikkeld op basis van de traditionele lak waarbij de copolymeren zijn verbeterd en geuren en andere stoffen zijn verwijderd. 3DLAC is aanwezig in meer dan 50 landen en kent een exponentiële groei. 3DLAC is gearriveerd om te blijven en deel uit te maken van de 3D-printindustrie.

R+D+i

Vanaf het begin heeft 3DLAC het product ontwikkeld om de best mogelijke oplossing te bieden. Dit heeft geleid tot het creëren van nieuwe producten en een constante ontwikkeling van onze formule.
Op dit moment hebben we de oplossing 3DLAC PLUS met een comfortabeler en transporteerbaar formaat en met nieuwe producten die binnenkort worden geïntroduceerd